Business consulting logo

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk
ПРОЕКТОРАТ
- најголемиот сервис за објавување на конкурси за грантови на донаторски програми 
20799869_1541736995896546_31757491474904

ПРОЕКТОРАТ  како сервис за полесен пристап до грантови започна со објавување во септември 2017. 

Станува збор за отворен сервис во Македонија, кој е меѓу ретките во регионот и кој е бесплатен.  Во ПРОЕКТОРАТ на почеток на секој месец се  претставуваат активните конкурси за грантови со аплицирање на предлог проекти од различни донаторски програми на ЕУ (IPA II/III, Erasmus+, Creative Europe, Erasmus+, Europe for Citizens, Horizon 2020 , итн), програмите на агенциите за меѓународен развој (УСАИД, SIDA, SDC , итн), амбасадите и другите странски и домашни грант програми (ФИТР, CIVICA Mobiliats, ФООМ, итн.)  

проекторат јуни 2021.png

44 издание на ПРОЕКТОРАТ, најголемиот месечен преглед на активни конкурси за грантови во Македонија донесува 92 конкурси во своето јунско издание. Во него се преставени 38 активни конкурси од различни донаторски програми (IPA II/III, амбасади, други донаторски агенции, регрант програми,), 14 грант програми на Erasmus+ за 2021 година и 13 конкурси на Horizon Europe.

Објавуваме и 14 повици за грантови за социјални претпријатија и како и награди/предизвици за иновациите. Ќе може да се видат и уште 12 повици за мали и средни претпријатија и за стартапи. 

ПРОЕКТОРАТ за месец мај 2021

Пред Вас е 43 издание на ПРОЕКТОРАТ од почетокот на неговото објавување пред 3.5 годнини како месечен преглед на активни конкурси за грантови. Во ова издание за мај 2021 ќе најдете 123 конкурси од различни донаторски програми (IPA II/III, амбасади, други донаторски агенции, регрант програми,), 18 грант програми на Erasmus за 2021 година и 20 конкурси на Horizon Europe. 

Објавуваме и 21 повици за грантови за социјални претпријатија и како и награди/предизвици за иновациите. Ќе може да се видат и уште 21 повици за мали и средни претпријатија и за стартапи. 

ПРОЕКТОРАТ мај 2021.png

ПРОЕКТОРАТ за месец април 2021

Copy of Untitled.png

Во овој преглед на ПРОЕКТОРАТ за април 2021 содржи, поместуваме  вкупно 95 активни конкурси за грантови, од кои 35 конкурси од различни донаторски програми (IPA II/III, амбасади, други донаторски агенции, регрант програми,), 18 грант програми на Erasmus за 2021 година и 9 конкурси на Horizon Europe.  

 

Објавуваме и повици за грантови за социјални претпријатија и како и награди/предизвици за иновациите. Ќе може да се видат и 10 повици за мали и средни претпријатија и за стартапи. 

 

ПРОЕКТОРАТ за месец март 2021

Напредна обука за ЕУ проекти (3).png
Copy of ПРОЕФЕКТ со рака (1).png
Happy New Year (2).png
ФИТР (17).png
Напредно качување кон успехот (9).png

© 2018 by ​Proefekt Inovo.  Proudly created with Wix.com