top of page
Logo_proefekt_novoArtboard 2.png
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ
И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

КОНТАКТ

[a]: Мирче Мацан 26; 1000 Скопје, Македонија

[m]: +389 70 355095

[e]: info@proefekt.mk

[w]: www.proefekt.mk 

Success! Message received.

bottom of page