top of page
Logo_proefekt_novoArtboard 2.png
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

Барање услуга за пишување предлог проект од ПроЕфект 

ПроЕфект обезбедува услуги и експертиза за развој на предлог проекти и подготвување на целокупната документација за аплицирање во програмите за грант поддршка на ЕУ и другите донаторски агенции и домашни фондови.  

 

Ние можеме да Ви помогнеме во подготовката на целосната апликација на предлог проект или само еден негов дел. Исто така правиме и унапредување (корегирање) на веќе направена апликација која е спремна за праќање или која била одбиена и ја спремаме за следни конкурси.   

Во обезбедениот простор одговорете на зададените прашања. 

Побарајте услуга за пишување предлог проект за грант
Како би сакале да платите за услугата пишување предлог проект?

По регистрацијата ќе бидете исконотактирани од ПРОЕФЕКТ за договарање на следните чекори

 

Ви благодариме за поднесувањето!

Pisuvanje proekti objava  (Instagram Post (Square)) (1).png

Господ ни ги донесе ПроЕфект, нашите консултанти. Благодарение на нив, мојата компанија доби грант од 315.000 евра за комерцијализација на иновации од ФИТР, внимателно анализираа се' кај нас, а потоа направија и анализа дали има ваков пронајдок како нашиот и во Европа. Сега ни помагаат во известувањата и реализацијата на проектот. Одиме повторно со нив за следниот проект, сега во Horizon Europe!

Сопственик на заштитно друштво од Скопје, добитници на грант од ФИТР

Мојот стартап Центар за раст и развој беше 4 месеци со само еден вработен кога Проефект Иново ни направи одличен проект за СТАРТАПУВАЈ 2 кој беше финансиран со 34.000 евра. По реализацијата на проектот, отворивме уште 3 канцеларии со над 10 вработени во Скопје, Струмица и Прилеп, покрај првиот во Велес. И да, секако ќе соработуваме повторно со Зоран од Проефект за идните грант можности

Сопстевничка на Центар за раст и развој од Велес 

Нашето училиште доби два проекти од Еразмус+ програмата, по Обуката и менторската поддршка на персоналот на ПроЕфект. 

Директорка на средно училипте во Скопје 

Нашиот пристап се состои во следното: најпрво го дефинираме времето или бројот на денови потребни за подготовка на проектот,  го дефинираме финансиските услови како и предвидените задачи, по што ќе потпишеме договор за консултантски услуги и ќе пристапиме кон реализацијата на задачата!

 

За дополнителни информации можете да не контактирате на тел: 070 355 095 или на е-маил адресата obuki@proefekt.mk

Допирот (Facebook Post (Landscape)).png
bottom of page