top of page
Logo_proefekt_novoArtboard 2.png

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk
Modern Conference Room

ИЗНАЈМУВАЊЕ ПРОСТОР И НАСТАНИ ЗА СРЕДБИ
ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ 

Целта на оваа понуда е обезбедување простор за организирање средби, обуки и работилници во современо опремен простор во центарот на градот до 20 учесници (Долап сала) и 30 учесници (Разбој сала) со распоред на конференциска маса. Ако распоредот за седење во т.н. кино стил, тогаш капацитетот е до 30 лица во долап сала и 40 лица во Разбој сала.

Во понудата влегуваат и комплетна опрема, материјали и можност за кетеринг, професионално фотографирање и снимање.

Кликнете на линкот за да ја симнете оваа понуда.  

Кон понудата за изнајмување простор за средби и настани 

Picture1.jpg

Долап сала

Picture2.png

Разбој сала

Picture3.jpg

Долап сала

Резервација на простор за средби и настани
во центарот на Скопје

Побарајте резервација на простор за Вашата средба или настан во центарот на Скопје  

Ви благодариме!

407291178_382434080802158_3897917884055439445_n.jpg

Разбој сала

405877322_378686511176915_669233197421045368_n.jpg

Разбој сала

405532857_378687091176857_6702442870543897061_n.jpg

Разбој сала

20221009_125924.jpg

Разбој сала

bottom of page