top of page
Logo_proefekt_novoArtboard 2.png
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

ИЗЈАВИ НА КЛИЕНТИ

4 учеснички на Обуката за подготовка на EU&US проекти во Битола, 13-14 февруари 2018

Битола, Македонија

- „Огромно познавање на материјата од страна на обучувачот и одлично практично искуство, како и професионални  вештини. Значајно е што поддршката продолжува и по обуката! “
-„Одличен консултант, многу знаење, подвижна прoектна енциклопедија. Многу добар пристап кон нас“ 
- „Дефинитивно помага за да се појаснат методите, термините и да се добие overview (преглед н.з.)“
- „Човек се чувствува посигурно дека може да успее во водите на НВО и грантови, после оваа Обука“

Изјави на учесници во Обуката за Еразмус+ проекти во ПроЕфект декември 2017-јануари 2018

Скопје, Македонија

„Сум била на многу обуки во мојата кариера, но никогаш не сум добила толку многу корисни информации како за овие два дена Обука во Проефект“ 
Изјава на наставничка во училиште од Куманово, учесничка во Обуката за Еразмус+ проекти оджана на 1-2 декември 2017 .

„Зошто до сега се немавме запознаено!? Ни требаат баш вакви Обуки од ПроЕфект за да добиеме финансии од проекти потребни на персоналот и учениците во нашето средно училиште!!!“
Изјава на директорка средно државно училиште од Скопје, учесничка во Обуката за Еразмус+ проекти оджана на 23-24 декември 2017  

Изјави на учесници во Напредната Обука за пишување проекти во ПроЕфект 16-17 јануари 2018

Скопје, Македонија

- „Одлично искуство, преубав пристап на обучувачот - многу непосреден, се чувствував како да сме едно големо семејство!!! 
- „ПроЕфект, најдобри сте!“
- „Детално елеборирање на темите, особена стручност за проектите, убава презентација и пристапност“

Please reload

bottom of page