Logo_proefekt_novoArtboard 2.png

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk
apliciram za grant (2).png
Работилница „Развoj на проекти за грант од акцелератор на EIC на Хоризонт Европа ( Рок 510
Допирот.png
ПРОЕКТОРАТ мај 2021 (3).png
ЕСЕНСКА Видео (3).png

ПроЕфект е консултантска организација која обезбедува решенија за подобрување на организациска ефективност и унапредување на финансиска одржливост на нашите партнери и клиенти, преку поддршка во изнаоѓањето на неповратна финансиска поддршка од донаторските агенции и програми активни во Македоинијa и во регионот на Југоисточна Европа.