top of page
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk
Logo_proefekt_novoArtboard 2.png

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

Материјали од зимскиот грант предизвик 2023

Zimski grant predizvik 2024 (1).png
Zimski grant predizvik 2024 (1).png
Zimski grant predizvik 2024 (1).png
Zimski grant predizvik 2024 (1).png
bottom of page