top of page
Logo_proefekt_novoArtboard 2.png

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ONLINE

Можете да направите онлајн резервација за некои од нашите најбарани услуги. 

УСЛУГИ НА ПРОЕФЕКТ

bottom of page