top of page
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk
Logo_proefekt_novoArtboard 2.png

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

Материјали од летниот грант предизвик 2023

grant predizvik 2023 (Presentation (169)) (1).png
grant predizvik 2023 (Presentation (169)) (1).png
grant predizvik 2023 (Presentation (169)) (1).png
grant predizvik 2023 (Presentation (169)) (1).png
grant predizvik 2023 (Presentation (169)) (1).png
grant predizvik 2023 (Presentation (169)) (1).png
bottom of page