top of page
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk
Logo_proefekt_novoArtboard 2.png

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

Материјали од Зимски грант предизвик

3 сесии како подарок за ВАС (5).png
3 сесии како подарок за ВАС (5).png
3 сесии како подарок за ВАС (5).png
bottom of page