top of page
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk
Logo_proefekt_novoArtboard 2.png

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

Грант Предизвик - отворени сесии за тајните на подготовка предлог проект и добивање грант

Во периодот од 11-13 јануари 2022 ќе се одржат три сесии

на зимскиот грант предизвик.

 

 

 

 

 

 

Ова се предвидените теми кои ќе се понудат за време на

трите сесии:

1 сесија (11 јануари 2022 18:30-20:00)

Запознавање со најновите конкурси за грант поддршка

од ЕУ фондови и други донатори 

2 сесија (12 јануари 2022 11:30-13:00)

Преставување на тајните на успешните

апликации за добивање грант

3 сесија (13 јануари 2022 11:30-13:00)

Стуктура на новиот формат на квалитетен проект

за центрилизраните ЕУ Фондови (2021-2027)

Формулар за пријава за грант предизвикот
11/01 од 18:30-20:00 и 12/01 и 13/01 од 11:30-13:00

Ви благодариме! Се гледаме набрзо!

Picture1_edited.jpg

Пријавување за следната

Зимска Грант Академија

(17 јануари - 28 февруари 2022)

можете да го направите  ТУКА 

260559511_10222538274580527_1830641059312779742_n.jpg
bottom of page