top of page
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk
Logo_proefekt_novoArtboard 2.png

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

Пријава за учество во Работилницата „Развoj на проекти за грант од акцелераторската програма на EIC на Хоризонт Европа (Рок: 5/10/2022)“

На 30 август 2022 со почеток од 19:00 часот во Showroom MK  во Скопје, ќе се одржи работилница за 

„Развoj на проекти за грант од акцелераторската програма на EIC на Хоризонт Европа

(Рок: 5/10/2022)

 

 

 

 

 

Работилница „Развoj на проекти за грант од акцелератор на EIC на Хоризонт Европа ( Рок 510

Директен линк за учество во ZOOM сесијата

Group Calls

Може да се присуствува и во сесија во живо во просториите на Showroom Mk, пријавување на овој линк

e3d127_1fdef1bff75048639263331705fea99b_mv2.webp
299227687_127248620020549_3221986360603273828_n.jpg

Ова е активност на Showroom MK со презентери од Словенија и Македонија

bottom of page