top of page
ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk
Logo_proefekt_novoArtboard 2.png

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

Преглед на ЕУ ГРАНТ ПРОГРАМИТЕ ВО 2023 - 5 работилници како новогодишен подарок од ПроЕфект 

Проефект Иново на своите клиенти и сите заинтересирани организра пет online работилници како новогодишен подарок за објаснување на ЕУ грант програмите, за да навремено се започне со подготовка на проектната докумнетација за да се аплицира за грант од фондовите на ЕУ во 2023 година.

Ќе бидат претставени сите грант програми од ЕУ каде правни субјекти од МК можат да поднесат предлог проект   (ИПА III, Инструмент за граѓанско општество и медиуми, ЕИДХР, Хоризонт Европа, SMP COSME, WBIF, EIT, Еразмус+, Креативна Европа, Програмите за прекугранична соработка, Euro MED, Balkan MED, ADRION) како и следните грант програми ( CERV, LIFE, HEALTH 3, InvestEU, итн) во кои МК ќе може да аплицира во следниот период. 

Пријавете се со оставање Ваши податоци во формата десно или директно на ZOOM Платформата. Работилниците ќе се организараат  од 18.00 - 19.30 часот на 19, 20, 21, 27 и 28 декември 2022

3 dena - 2023 EU funding programs (Facebook Cover) (5).png
ЗИМСКА ГРАНТ АКДЕМИЈА (3).png
3 dena - 2023 EU funding programs.png
3 dena - 2023 EU funding programs.png
3 dena - 2023 EU funding programs.png
3 dena - 2023 EU funding programs.png
3 dena - 2023 EU funding programs.png
3 dena - 2023 EU funding programs.png
3 dena - 2023 EU funding programs.png
Формулар за пријава за 5те новогодишни работилници 
Пон, Вто, Сре: 19, 20, 21 Дек.

Вто, Сре: 27 и 28 Дек. 2022

Ви благодариме! Се гледаме набрзо!

bottom of page