top of page

Available Online

Менторска сесија за ревизија на проект

Најефективниот начин до проект за грант со ментор преку 1-на-1 сесија

  • 1 hour
  • 3.000 Македонски денари
  • Location 1

Service Description

Доколку сакате да добиете стручно мислење за тоа што сте го напишале самите, пред да аплицирате со Вашиот предлог проект, или сакате заедно да доработиме дел на проектната апликација или буџетот која не ја разбирате, тогаш овој тип на сесија е идеален за Вас. Менторската поддршка со експерт од Проефект се пресметува по следниот Тарифинк: - 3000 мкд - до 1 час менторска поддршка - 4500 мкд - од 1-4 часа менторска поддршка - 9500 мкд - од 4-8 часа менторска поддршка Инаку ПроЕфект нуди можност целосно да подготви предлог проект за програмите на ЕУ (ФИТР, ИПА 2/3, Програмите за прекугранична соработка, Еразмус+, Креативна Европа, КОСМЕ, Хоризонт Европа , ЕаСИ, ЕИДХР, итн.), на УСАИД, СДЦ, домашните и меѓународните донаторски програми, како и на амбасадите во Република Македонија. ПроЕфект превзема активна улога во целиот процес на развој, од дефинирање на тема, проблемска анализа, изработка на проектен концепт, па се до пишување на наративниот дел на апликацијата, развој на буџетот, опис на апликантите, пополнување на додатоците (логичка рамка, биографии, барани формулари, итн.). Менторските сесии покрај можноста за физичко присуство, се организараат и преку видокофернециска врска (ZOOM, Google meet, Skype, итн.) во зависност од префренците на клиентите.


Contact Details

  • Skopje, Macedonia (FYROM)

    + 0038970355095

    info@proefekt.mk


bottom of page