top of page
Logo_proefekt_novoArtboard 2.png

ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk
Modern Conference Room

ИЗНАЈМУВАЊЕ ПРОСТОР ЗА НАСТАНИ И СРЕДБИ
ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ 

​Проефект Иново нуди изнајмување на сали за состаноци соодветени за мали и големи групи, добри за организирање состаноци, обуки и работилници и за  сите типови настани: приватни, деловни и извршни.

Просториите за состаноци имаат брз интернет и комплетни конференциски A/V алатки и опрема во централното градско подрачје на Скопје. 

Три пристории се во оваа понуда:

- Разбој просторија - за најмногу 24 учесници за уредување на конференциски стил  и до 40 учесници во кино стил  или слободно разместување на столици; 

-  Долап просторија -  за настани до 16 учесници (во конференциска стил) и до 25 учесници во кино стил  или слободно разместување на столици; 

-  Земник просторија - погодна за помали состаноци до 4-6 учесници

Сите сали за состаноци се целосно опремени со A/V алатки, опрема и материјали.

 

Дополнително има можности за организирање професионално фацилитирање/водење, кетеринг, професионално фотографирање и видео снимање.

, 

Untitled design (80).png

Долап сала

Резервација на простор за средби и настани
во центарот на Скопје

Побарајте резервација на простор за Вашата средба или настан во центарот на Скопје  

Ви благодариме!

Picture2.png

Разбој сала

Untitled design (79).png

Долап сала

20221214_182815.jpg

Разбој сала

20221009_125924.jpg

Разбој сала

bottom of page