ПРОЕФЕКТНО ДО ГРАНТОВИ

И ДО ВЕШТИНИ ЗА ПОДОБРИ ЛУЃЕ НА РАБОТА И ДОМА

ПОБАРАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈА НА
 +389 70 355 095​
info@proefekt.mk
Business consulting logo

Кои се отворените повици за грантови?

На тикерот десно најдете ги најновите отворени конкурси за грант поддршка 

Доколку сакате да ја добиете целата листа на конкурси за грант поддршка, оставете го Вашиот Email во полето од десно